Formulario de acceso

Pasahitza ahaztu dut

  1. Hasiera
  2. Ibilbide Gastronomikoa: Goierri - Tolosaldea

Ibilbide Gastronomikoa: Goierri - Tolosaldea

  • Foiletoa

Tolosako, Ordiziako eta Idiazabalgo Turismo Bulegoak Goierri – Tolosa “Zatoz Euskadiko Bihotzera” Ibilbide Gastronomikoa proposatzen dute.

Udalherria: Ordizia

Lekua: D'elikatuz Interpretazio Zentroa

Ordua:  

Hasiera: 2018/01/6

Amaiera: 2018/12/29

Sarrerak: 26,00 € / 28,00 €

Delikatuz Interpretazio Zentroa

Santa Maria 24 (20240) Ordizia

Telefonoa: 943882290
Weba: http://www.delikatuz.com
Emaila: delikatuz@ordizia.org

Ibilbide gastronomikoa

Egun osorako plana proposatzen dizugu. Goierri eta Tolosaldeko altxor gastronomikoez gozatu eta zure lagun talde edo familiarekin egun eder bat pasatzeko.

LARUNBATA (urte osoan zehar)
IRAUPENA: Egun osoa

ORDUTEGIA

  • Tolosa
    10:00 Tolosara Merkatura bisita librea
    11:30 Topic Museora bisita
    13:30 Bazkaria
  • Idiazabal
    16:00 Idiazabal Gaztaren Interpretazio zentrura bisita eta dastaketa
  • Ordizia
    17:30 D´elikatuz zentrura bisita
    18:30 Alde zaharrean bisita librea

HIZKUNTZAK: Euskera, Gaztelera, Ingelera eta Frantzesa.
PREZIOA: 28,00 € BEZ-a barne. (Prezio honek bazkaria* eta museoetako sarrerak barne hartzen ditu, ez taldearen garraioa)
SALMENTA ETA ERRESERBAK: Tolosaldea Tour Turismo bulegoa: 943 697 413 edo tour@tolosaldea.eus hemen

*BAZKARIA
Botarri jatetxea
Tolosako babarruna eta bere sakramentuak.
Intxaur pastel xamurra izozkiarekin.
Sagardoa txotx-etik.
Ogia, ardoa edo ura eta kafea barne hartzen du.

 

ASTEAZKENA (urte osoan zehar)

IRAUPENA: Egun osoa
ORDUTEGIA

  • Idiazabal
    10:00 Idiazabal Gaztaren Interpretazio zentrura bisita eta dastaketa
  • Ordizia
    11:30 D´elikatuz zentrura bisita eta azokara bisita librea.
    14:00 Bazkaria
  • Tolosa
    16:30 Alde zaharrean bisita librea
    18:00 Topic Museora bisita

HIZKUNTZAK: Euskera, Gaztelera, Ingelera eta Frantzesa.
PREZIOA: 26,00 € BEZ-a barne. (Prezio honek bazkaria* eta museoetako sarrerak barne hartzen ditu, ez taldearen garraioa)
SALMENTA ETA ERRESERBAK: D´elikatuz zentroa 943 882 290 edo delikatuz@ordizia.org

*Asteazkeneko bazkariak D´elikatuzen kontsultatu.



Ekei Kulturweb S.L.L.